Rapperii americani Chris Brown si Frank Ocean s-au batut duminica seara in fata unui studio de inregistrari din Los Angeles, informeaza TMZ.com.

Chris Brown s-a deplasat duminica seara la Westlake Studio din Los Angeles pentru a asculta inregistarile unuia dintre protejatii sai. Atunci cand rapperul a vrut sa plece, Frank Ocean si echipa lui l-au impiedicat sa paraseasca parcarea din fata cladirii.

Chris Brown a facut cativa pasi in fata si a vrut sa ii stranga mana lui Frank Ocean, insa in acel moment a fost atacat de un membru din echipa care il insotea pe acesta. La randul sau, un prieten al rapperului Chris Brown a intervenit si l-a lovit pe prietenul lui Ocean.

Acela ar fi fost momentul in care Frank Ocean a decis sa se implice si s-a indreptat spre Chris Brown, insa acesta l-a impins, declansand bataia care a urmat.

Politia a fost chemata la fata locului, insa atunci cand a ajuns in fata studioului de inregistrari nu l-a mai gasit pe Chris Brown, care plecase deja. Politistii au stat de vorba cu Frank Ocean si, pana la ora publicarii acestor informatii, se pare ca niciunul dintre cei doi cantareti nu doreste sa depuna plangere impotriva celuilalt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.