Cornel Patrichi este "in carti" pentru a fi membru al juriului viitorului concurs televizat de la Antena 1, "Romania danseaza".

Celebrul coregraf a fost "imbratisat" de Antena 1 imediat dupa ce a fost exclus din echipa juriului emisiunii "Dansez pentru tine" de la Pro TV.

Din aceasta primavara este posibil sa il vedem pe Patrichi la pupitrul juriului, analizand si selectand cele mai bune reprezentatii ale oamenilor talentati care vin la preselectii.

Antena 1 lanseaza "Romania danseaza"

“Sunt inca in negocieri cu cei care vor face noua emisiune de la Antena 1, nu am semnat nimic. Insa, daca am sa o fac, sper ca acest show, care are un cu totul alt format decat cel de la PRO TV, sa fie diferit!

Sper sa se adrese cu adevarat oamenilor care iubesc dansul, nu celor care vor sa iasa in evidenta! “Dansez pentru tine” a fost o idee buna la inceput, dar acum emisiunea a fost distrusa de niste habotnici intarziati mintal si imbecili!

Dansul e cel mai frumos lucru de pe pamant, nu e ceva de sueta! Se strang unii si isi dau cu parerea de mari dansatori, mai ales ca nici nu sunt, si apoi elimina pe cine au ei chef”, a declarat Cornel Patrichi.

Cornel Patrichi, despre "Dansez pentru tine": Se castiga pe pile!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.