Artisti de renume vin in apararea cantaretei, dupa ce s-a dezvaluit ca aceasta a facut playback la ceremonia de investire a lui Barack Obama.

Desi nici reprezentantii Casei Albe, nici cei ai cantaretei, nu au facut nicio declaratie oficiala, vedetele s-au grabit sa o sustina pe Beyoncé, scrie adevarul.ro.

Invitate in show-uri TV, cantaretele Jennifer Lopez si Leann Rimes au declarat ca playbackul este firesc in lumea muzicii, iar toti artistii ajung sa faca acest lucru, din diverse motive.

O alta mare voce a Americii, Alicia Keys, impartaseste parerea celorlalti artisti care o apara pe Beyoncé.

„Ceea ce stiu este ca, Beyoncé este un interpret desavarsit, o artista incredibila cu o voce foarte puternica. Singurul lucru de care nu te poti indoi este abilitatea ei de a canta. Ea chiar poate canta. Nici nu mai conteaza cum si de ce a facut-o, atata timp cat poate. Si a reusit sa o faca intr-un mod atat de frumos“, a declarat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.