Rivalitatea dintre telenovelele propuse publicului de diferitele posturi de televiziune continua. Si “Secretul Mariei” de la Antena 1, dar si “Pacatele Evei” difuzat de Acasa au de oferit multe noutati si surprize telespectatorilor.

Indragita cantareata Oana Sarbu a inceput de cateva saptamani filmarile in telenovela "Secretul Mariei", difuzata de marti pana joi de Antena 1, incepand cu ora 22.00. In film, ea se va numi Cristina si va juca un rol scris special pentru ea, cel al unui producator al unei case de discuri care isi propune sa-l lanseze pe Oliver (interpretat de Liviu de la L.A.) in cariera muzicala. Totodata, Cristina e prietena lui Tudor (interpretat de Mircea Radu). "Exista si scene cu tenta erotica - e normal ca doua personaje care se iubesc sa se imbratiseze, sa se sarute sau sa faca amor. Sunt respectate insa clauzele contractuale, adica se pun de acord partile, se discuta cu regizorul, iar rezultatul final trebuie sa fie cel artistic", spune Oana Sarbu.

Toma Danila, interpretul homosexualului Remus din "Secretul Mariei", si-a implinit cel mai important vis: acela de a juca alaturi de tatal lui, Gheorghe Danila, cei doi actori evoluand impreuna in telenovela. Gheorghe Danila, actor de renume la Teatrul de Comedie din Bucuresti, interpreteaza rolul comisarului Dumbrava, criminalistul care se ocupa de anchetarea mortii misterioase a Mariei Tudorache. "Care tata nu-si doreste sa joace alaturi de fiul sau? Jucam cateva scene impreuna si comunicam excelent, aproape telepatic", declara Gheorghe Danila despre colaborarea cu fiul sau.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.