Sambata si duminica aceasta, telespectatorii nu trebuie sa piarda actiunea din telenovela "Pacatele Evei", pentru ca vor avea loc scene foarte tensionate si dramatice, care vor schimba iremediabil vietile catorva personaje si cursul intregii povesti.

In primul rand, Gerard Figaro (Zoltan Octavian Butuc) este foarte gelos pe Robert (Alexandru Papadopol) si incearca sa-l omoare, calcandu-l cu masina. Aceasta scena a fost foarte dificil de filmat, fiind pregatita indelung. Toata scena a fost coordonata de celebrul cascador Szoby Cseh, iar initial, in primele cadre filmate, Szoby conducea masina in locul lui Zoltan Octavian Butuc, iar cel lovit era cascadorul Marian Sarbu, imbracat identic cu Papi. Insa la sfarsit s-a facut o cascadorie cu personajele reale, soferul fiind chiar Zoltan si accidentatul - Papi. Scena in care Alexandru este izbit de masina a iesit atat de bine incat s-a decis ca este mai buna decat cea realizata initial, asa ca telespectatorii vor vedea Acasa in "Pacatele Evei" cum Papadopol este accidentat "pe bune", el interpretandu-si singur, de la inceput si pana la sfarsit, aceasta secventa.

"A fost prima oara cand am filmat o scena in care eram accidentat si de asemenea a fost tot prima oara cand am facut si o cascadorie care este considerata destul de dificila. In general, accidentele de masina sunt tratate cu foarte mare seriozitate de catre cascadorii profesionisti, emotiile fiind cu atat mai mari cu cat eu nu mai facusem niciodata asa ceva", spune Papi. Toata filmarea a fost asistata de un echipaj al Ambulantei, iar singura protectie pentru Papi au fost genunchierele si cotierele. Iata ce ne-a declarat Alexandru Papadopol despre aceasta noua experienta a sa ca actor.

Cum a fost scena accidentului? Poti sa descrii ce ai simtit?

Toate scenele de asemenea factura sunt dificile, dar mai ales cascadoriile cu masini. Mi-a fost frica, pentru ca este o cascada destul de grea, dar important este sa iti invingi frica si sa "ataci" tu masina.

Ce te-a determinat sa joci chiar tu aceasta scena?

Este important sa nu se vada "cusatura" scenei. In asemenea cazuri, actorul filmeaza doar inceputul si sfarsitul scenei, momentul impactului propriu-zis cu masina fiind filmat de un cascador profesionist. Toata lumea stie asta. Altceva este cand vezi actorul cum iese din casa, ajunge in strada si este lovit de masina. Totul realizat intr-o secventa cursiva, fara taietura de montaj. Eu am incercat sa joc scena, sa fac si eu ce a facut cascadorul, am avut noroc, am fost bine indrumat de profesorul Szoby Cseh si am reusit. Astfel, scena are mai multa veridicitate.

Ai facut pregatiri cu cascadorul inainte?

Nu, nu am facut nici un fel de pregatire cu cascadorul, m-am uitat cum a facut el si dupa aceea am facut cateva repetitii cu Szoby Cseh. Atat.

Este prima data cand esti pus sa filmezi o astfel de scena?

Da, este prima oara si nici nu cred ca voi mai repeta o astfel de scena, decat daca rolul mi-o cere.

Care va fi soarta personajului Robert in continuare?

Va fi o surpriza foarte mare pentru telespectatorii care vor ramane Acasa in acest weekend.

Crezi ca telenovelele te-au facut celebru?

Da, acest lucru este evident. Si probabil m-au facut si mai bun actor.

Scene fierbinti de sex cu Razvan Fodor

Tot in acest weekend, telespectatorii vor vedea prima scena fierbinte dintre Ilina (Xing Elena Ling) si Alex (Razvan Fodor). Atat pentru Xing, cat si pentru Razvan a fost prima data cand s-au aflat intr-o astfel de ipostaza. Tot acum, telespectatorii vor asista si la o scena foarte dura in care Ilina este rapita si sechestrata, iar dupa parerea lui Xing Elena Ling, aceste doua scene au fost cele mai grele din toate cele filmate pana acum.

"Secventa de dragoste mi s-a parut grea, ca orice lucru pe care il faci pentru prima oara. Era toata lumea in platou, toata echipa de filmare, noi doi destul de stanjeniti... Dar ne-am obisnuit si de-abia astept sa vad si eu in acest weekend cum a iesit", povesteste Razvan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.