Daniel Radcliffe a fost nevoit sa renunte la timiditate pentru a juca in filmul "Kill your Darlings".

Daniel Radcliffe isi promoveaza la Sundance noul film “Kill Your Darlings” despre perioada de tinerete a poetilor americani din generatia beat, in care el e Allen Ginsberg, cunoscut scriitor gay.

Premiera mondiala pentru “Kill Your Darlings” a avut loc vineri, 18 ianurarie, la Festivalul Sundance, creat special pentru filmele independente de Robert Redford.

Radcliffe vede cu adevarat bizar faptul ca filmul “Kill Your Darlings” e considerat controversat de cate unii din cauza scenelor de sex homosexual.

“E interesant ca s-a spus despre film ca e socant. Pentru mine asta e bizar caci vedem scene de sex heterosexual tot timpul. Am vazut scene gay de sex inainte. Nu stiu de ce o scena de sex gay ar trebui sa fie mai socanta decat o scena de sex heterosexual. Ambele ar trebui să fie lipsite de soc in egala masura”, a spus actorul, citat de The Guardian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.