Dupa succesul inregistrat cu Masterchef, ProTV s-a decis sa mai cumpere drepturile de difuzare pentru un concurs de bucatari.

Dupa “Masterchef”, PRO TV propune telespectatorilor sai “Hells Kitchen”, un format international dezvoltat de ITV Londra.

In formatul original, difuzat in Anglia, show-ul il are in centru faimosul chef Gordon Ramsey, care lucreaza alaturi de mai multi bucatari amatory. Este vorba despre un show de tip concurs, in care cel mai bun bucatar amator va castiga o suma mare de bani.

ProTV va produce in primul sezon 15 episoade din “Hells Kitchen”. Romania va fi a zecea tara din lume care achizitioneaza acest format, dupa ce show-ul a fost exportat cu succes si in Statele Unite, Rusia, Ucraina, Lituania Belgia sau Danemarca.

Secretul succesului emisiunii este nonsalanta cu care gazda isi insulta concurentii. Ramane de vazut cine va indeplini acest rol in versiunea romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.