Nascut pe 4 decembrie, Marcel Pavel si-a sarbatorit ziua cu mancaruri de soi si muzica lautareasca veche, cantata “la ureche”.

Printre oaspetii sai, adunati la Restaurantul Garibaldi, Marcel, care a implinit 46 de ani, a avut un invitat special. Solistului i-a cantat "La multi ani!" cel mai vandut artist plastic al momentului, Marcel Guguianu. In ciuda celor 83 de ani ai sai, sculptorul (cel mai longeviv membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania) s-a delectat cu vin italienesc si a petrecut cu pofta pe muzica din perioada interbelica si folclor, oferita de orchestra lautarului de moda veche Nicu Gigantu.

Evident, cel mai de pret cadou a venit tot din partea artistului plastic, o statueta din bronz a carei valoare este inestimabila . Alaturi de Marcel Guguianu au mai chefuit ademeniti de muzica si vin rosu italienesc, somon si homari, Sanda Ladosi, Andrei Kerestey, Ionel Tudor, Andreea Andrei, Roxana (Trident), Codin, fostul lover al Ginei Pistol, precum si importanti oameni de afaceri.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.