Andreea Marin s-a intors din Dubai aseara, la o zi diferenta fata de sotul ei, Stefan Banica.

Echipele de paparazzi au pus in pericol siguranta vedetei si a fetitei sale, cu insistenta lor de a surprinde cateva imagini cu ocazia intoarcerii Andreei Marin in tara.

"Am parasit aeroportul intr-o masina privata, dar pe parcursul intregului drum catre casa am fost hartuite de paparazzi care ne-au urmarit in mod agresiv, ne-au pus de 2 ori in situatia de a fi la un pas de accident, soferul nostru a facut cu greu fata blocajelor cand o masina apartinand unei emisiuni de can-can dintr-o televiziune privata a franat brusc in fata automobilului nostru pentru a ne face sa ne oprim impotriva vointei noastre, iar celelalte masini, aproximativ 10 la numar, care ne urmareau ne-au inconjurat pentru a ne filma si fotografia, netinand cont ca in vizorul lor se afla un copil de 5 ani inspaimantat de ceea ce i se intampla", a povestit vedeta.

Din acest motiv, Andreea Marin si Stefan Banica jr. au lansat un atac feroce pe facebook, la adresa mass media.

"Ce trebuie sa se intample ca sa intelegeti ca ati mers prea departe, pana unde va doriti sa ajungeti?! Cat e de dificil de inteles ca exista si oameni care stiu sa isi rezolve problemele in mod civilizat si nu isi doresc sa isi transforme viata intr-o telenovela, nu vor sa isi spele rufele in public, participand la tabloidizarea Romaniei?

Cat trebuie sa suporte copiii nostri pentru a satisface curiozitatea Dvs maladiva si interesele Dvs pur comerciale? Care e limita dincolo de care e cazul sa realizati ca puneti in pericol vietile unor oameni si acesta numai jurnalism nu se poate numi?

Vrem sa fim cat se poate de clari in mesajul nostru: pentru oamenii de bun simt si care ne urmaresc cu interes de ani buni, declaratia noastra a fost de ajuns. Au inteles , au apreciat, au salutat discretia noastra si faptul ca stim sa mergem impreuna umar langa umar in continuare si sa ne protejam copiii.

Citeste si:
Cătălin Moroșanu a fost victima hackerilor. Și-a pierdut conturile...
Cătălin Moroșanu a fost...

Pentru cei ce nu ne respecta, nu poate exista respect din partea noastra. Pentru cei carora nu le pasa de suferinta provocata copiilor nostri pentru o miza atat de meschina, nu exista intelegere din partea noastra.

Nu avem datoria de a ne explica deciziile de viata personala mai mult decat am facut-o deja si nici nu o vom face. Dar nu vom sta cu bratele incrucisate fata de cei care ne hartuiesc si ne incalca drepturile, noua sau familiei , mai ales copiilor nostri. Vom actiona ferm, cu dovezi, pe care le avem deja. Va rugam sa chibzuiti cat se poate de bine si sa va asumati fiecare gest de acest fel pe care il veti face de acum incolo.

Facem apel la patronii trusturilor media care sunt, negresit, constienti de gravitatea faptelor angajatilor si care sunt parinti la randul lor, astfel incat pot face un exercitiu de imaginatie punandu-si pentru o clipa proprii copii in locul copiilor nostri. Multumim pentru intelegere acelora dintre Dvs care nu uita sa fie oameni, inainte de toate. Andreea si Stefan Banica”, a scris Andreea.

Citeste si:
Ilinca Vandici, confesiuni despre divorț și relația cu tatăl fiului...
Ilinca Vandici, confesiuni...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.