Despartirea de sase luni dintre Sorana si Claudiu Patrascu se pare ca le-a priit amandurora pentru ca amorul s-a reaprins cu mai multa patima decat prima data.

Cei doi indragostiti au fost vazuti la mai multe evenimente mondene, comportandu-se cu multa tandrete unul cu celalalt. Iubirea parea si mai mare cand in preajma lor se afla Roxana Dita, cea pentru care Claudiu a parasit-o pe Sorana in aceasta vara. In acel moment, cei doi incepeau sa se mangaie si sa se dezmierde mai ceva ca in luna de miere.

In aceasta vara, Sorana spunea ca ea l-a parasit pe Claudiu pentru ca se saturase de infidelitatile lui, in timp ce Roxana aparea in presa cu declaratii potrivit carora nu o intereseaza ce a fost intre iubitul ei, Claudiu si Sorana si ca totul e istorie. Sorana a legat o relatie cu un anume Andrei, cu care dorea chiar sa deschida o afacere. Afacerea s-a dus si iubirea s-a stins cand Claudiu a reintalnit-o pe Sorana in club Bonsai din Bucuresti si au reluat relatia. Cei doi au plecat in acea seara impreuna, iar a doua zi, Andrei devenea ex-iubitul Soranei. O vacanta in Maldive a reaprins flacara, iar dovezile de iubire reciproca s-au desfasurat sub ochii tuturor fotografilor si sub nasul rivalei, Roxana, care a fost nevoita sa-i priveasca impasibila.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.