Mel Gibson ar putea fi tatal biologic al celor doi copiii ai actritei Jodie Foster informatiile incepand sa circule in presa dupa discursul sustinut de aceasta la gala Globurile de Aur, unde si-a reconfirmat orientarea lesbiana.

Informatiile cu privire la paternitatea copiilor lui Jodie Foster au fost furnizate de publicatia The New York Times, care a citat un "genealog amator" al carui nume nu a fost facut public. Acesta a spus ca baietii actritei "seamana cu Gibson, dar sunt mai blonzi". Ziarul nu a oferit nicio informatie despre cum s-a ajuns la aceasta concluzie.

Charles si Kit nu stiu deocamdata cine este tatal lor, insa actrita le-a promis ca vor afla cand vor implini varsta de 21 ani, considerata varsta majoratului. In schimb, ei au inca o mama, pe Cydney Bernard, despre care Foster a spus in discursul de acceptare a premiului ca este "una dintre cele mai mari iubiri ale vietii ei", desi cele doua s-au despartit in urma cu cinci ani, scrie MEDIAFAX.

In cadrul aceluiasi discurs, Foster i-a spus lui Gibson: "Si tu m-ai salvat".

Relatia de prietenie dintre Jodie Foster si Mel Gibson dureaza de multi ani, din perioada in care cei doi au jucat in lungmetrajul "Maverick". Actrita a fost printre putinele persoane care i-au ramas alaturi starului din "Inima neinfricata" in perioada in care acesta a pierdut mult din simpatia publicului, in urma unor declaratii antisemite pe care le-a facut. Mai mult decat atat, Jodie Foster l-a sustinut pe Gibson si in perioada divortului de Oksana Grigorieva, cu care actorul are o fetita in varsta de 3 ani.

Foster l-a distribuit pe Gibson in filmul sau "The Beaver" intr-o perioada in care restul Hollywoodului abia ii mai vorbea actorului. "Este incerdibil de iubitor si de sensibil. Am stiut din clipa in care l-am intalnit ca il voi iubi toata viata mea", a spus atunci actrita.

Reprezentantii ambilor actori au refuzat sa faca vreun comentariu cu privire la aceste zvonuri.

Citeste si:
Roxana Dobre, marcată de pierderea tatălui său. Soția lui Florin...
Roxana Dobre, marcată de...

Mai mult, exista informatii neconfirmate ca un posibil tata biologic al fiilor lui Jodie Foster ar fi regizorul Randy Stone, care a incetat din viata, in 2007, in urma unor probleme cardiace si care era, la randul, homosexual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.