Actorul Johhny Depp este deprimat dupa ce iubita sa, Amber, l-a parasit, satula de toanele lui.

Actorul in varsta de 49 de ani, si iubita lui, de 26 de ani, s-ar fi despartit dupa o relatie care a durat sapte luni.

"Nu a mai fost asa de depresiv de foarte mult timp. Era indragostit pana peste urechi de Amber. Insa, atunci cand parea ca si aceasta incepea sa ii raspunda la sentimente, relatia lor s-a racit. Pareau fericiti si vorbeau despre casatorie si copii. Dar Amber s-a saturat repede de el si de toanele lui", a declarat pentru The Sun o sursa apropiata cuplului, scrie MEDIAFAX.

Despre relatia lui Depp cu bisexuala Amber s-a vorbit in iunie, imediat dupa ce actorul s-a despartit de sotia sa, cantareata si actrita Vanessa Paradis.

Johnny si Amber s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The Rum Diary", iar relatia lor a durat pana de curand, cand Amber a anutat ca a decis ca vrea sa ramana singura. Desi Depp ar fi facut mai multe incercari sa ii reintre in gratii, acestea au fost nereusite.

Johnny Depp si Vaness Paradis - care au impreuna doi copii: Lily Rose, de 13 ani, si Jack, in varsta de 10 ani - s-au despartit in iunie 2012, dupa 14 ani de mariaj si la finalul mai multor luni de speculatii cu privire la destramarea relatiei lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.