Actorul britanic Robert Pattinson s-a despartit pentru a doua oara de iubita lui atat din franciza "Twilight", cat si din viata reala, Kristen Stewart.

Starul britanic in varsta de 26 de ani a decis sa o ierte pe Kristen Stewart si sa se impace cu ea, dupa ce actrita in varsta de 22 de ani a avut, in vara anului trecut, o aventura cu Rupert Sanders, regizorul peliculei "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator/ Snow White and the Huntsman", in care aceasta a jucat rolul principal, scrie MEDIAFAX.

Se pare insa ca Pattinson a decis sa puna capat, la sfarsitul saptamanii trecute, relatiei sale de patru ani cu Stewart, dupa cateva saptamani dificile petrecute impreuna.

O sursa a declarat pentru tabloidul The Sun:

"Ea a luat avionul spre Los Angeles si se presupunea ca va fi partenera lui Robert la Globurile de Aur 2013 (13 ianuarie, n.r.), insa el i-a spus ca vrea sa mearga singur. O iubeste, dar ar prefera sa revina la acele timpuri cand erau doar buni prieteni, pentru a putea sa aiba din nou incredere in ea si sa se concentreze asupra carierei sale de dupa incheierea francizei «Twilight»".

"Kristen e suparata, dar a inteles situatia. Ea nu ar fi trebuit sa il preseze si sa il convinga ca trebuie sa se impace, dupa infidelitatea pe care a comis-o. Spera ca el se va intoarce la ea si ca timpul va vindeca toate ranile. A fost supus unei mari presiuni din partea prietenilor care ii cereau sa o paraseasca. Prietenii lui i-au spus ca trebuie sa se concentreze asupra carierei si ca ea ii spulbera sansele pe care le avea", a adaugat aceeasi sursa.

Aceeasi sursa a sps ca actrita americana intentioneaza sa se mute la New York, in timp ce Robert Pattinson va continua sa locuiasca la Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.