Actrita Olivia Wilde, star al serialului de televiziune "Dr. House", si actorul Jason Sudeikis s-au logodit, "imediat dupa sarbatorile de iarna", informeaza accesshollywood.com.

Relatia celor doi actori a inceput la sfarsitul lui 2011, iar recent s-au mutat impreuna, informeaza revista People.

"Sunt atat de emotionati si foarte foarte fericiti", a declarat o sursa pentru publicatia americana.

Sudeikis, starul emisiunii de televiziune "Saturday Night Live", a cerut-o in casatorie pe Olivia "la scurt timp dupa sarbatorile de iarna", potrivit aceleiasi surse.

Potrivit MEDIAFAX, aceasta va fi a doua casatorie pentru ambii actori.

Olivia Wilde, in varsta de 28 de ani, a mai fost casatorita cu producatorul de film Tao Ruspoli - fiul printului italian Dado Ruspoli -, intre anii 2003 si 2011, iar Jason Sudeikis, in varsta de 37 de ani, a fost casatorit intre 2004 si 2010 cu Kay Cannon, scenarista seriei pentru televiziune "30 Rock".

In afara rolurilor din serialul "Dr. House" si din SF-ul "Tron: Mostenirea/ Tron: Legacy", Olivia Wilde a putut fi vazuta recent pe marile ecrane in thrillerul SF "Cowboys & Extraterestri/ Cowboys & Aliens" si in drama "3 zile de cosmar/ The Next Three Days".

Jason Sudeikis a mai putut fi vazut in filme precum "Campania/ The Campaign" (2012), "A Good Old Fashioned Orgy" (2011), "Concediu de la casnicie/ Hall Pass" (2011) sau "Sefi de cosmar/ Horrible Bosses" (2011).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.