Vedeta de televiziune britanica, Jamie Oliver, un bucatar foarte popular la nivel mondial, a semnat un contract pe cinci ani cu Manchester City in urma caruia va livra, in zilele de meci,.

Contractul va intra in vigoare de la inceputul sezonului viitor.

Directorul comercial al campioanei Angliei, Tom Glick, a declarat ca in urma acestui contract, fanii care vor veni la stadion vor avea parte de o experienta la cel mai inalt nivel. "Este ambitia noastra sa cream o experienta de clasa mondiala pentru toti cei care viziteaza Stadionul Etihad. Vom face tot ce e posibil pentru a atinge acest tel", a adaugat Glick.

Compania bucatarului in varsta de 37 de ani, "Jamie Oliver's Fabulous Feasts", va livra mancare pentru toate zonele din stadion si dimprejurul acestuia, scrie MEDIAFAX.

Directorul general al "Jamie Oliver's Fabulous Feasts", Nigel Harris, a adaugat: "Fabulous Feasts a demonstrat in ultimii doi ani ca poate livra mancare de inalt nivel la scara mare. Pasiunea noastra de a livra mancare gustoasa publicului ne face sa fim foarte incantati ca vom lucra cu Manchester City si sa oferim, ceea ce noi consideram a fi, cel mai bun catering pe stadion din Premier League. Am negociat timp de mai multe luni cu Manchester City, iar acum avem o echipa dedicata care sa se asigure ca ospitalitatea pe Etihad Stadium este cu adevarat speciala."

Deoarece parteneriatul intra in vigoare abia la inceputul sezonului 2013/2014, fanii "cetatenilor" vor trebui sa se multumeasca pana la finalul acestei editii de campionat cu produsele de patiserie si placinte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.