Consiliul de Administratie al TVR a aprobat participarea Televiziunii Romane la concursul Eurovision 2013, care se va desfasura in luna mai, la Malmo, in Suedia.

Drept conditie ca suma maxima alocata va fi de 200.000 de euro, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Televiziunii Romane.

Totodata, Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv) a recomandat recuperarea din vanzarea de publicitate si sponsorizari cel putin a taxei de participare la Eurovision 2013, au mai spus reprezentantii TVR.

Dan Manoliu, redactorul-sef al Redactiei Divertisment din TVR, a fost desemnat sa se ocupe de organizarea participarii Romaniei la editia din acest an a concursului Eurovision, care se va desfasura la Malmo, in Suedia, pe 14, 16 si 18 mai.

Reprezentantii TVR au mai spus ca perioada in care va fi organizata competitia nationala Eurovision va fi anuntata in curand.

Patru tari din Europa - Bosnia si Hertegovina, Portugalia, Slovacia, si Turcia - au anuntat ca nu vor participa la editia din acest an a Eurovision, primele trei invocand motive financiare, in timp ce Turcia s-a plans de regulile de desfasurare ale competitiei muzicale, informeaza C21 Media.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.