Cantareata britanica Lily Allen a nascut, in noaptea de marti spre miercuri, o fetita care a primit numele de Marnie Rose Cooper.

Artista britanica si sotul ei, Sam Cooper, au deja impreuna o fiica, Ethel, in varsta de 14 luni, scrie MEDIAFAX.

La inceputul lunii ianuarie, cantareata a postat o serie de mesaje pe Twitter, in care le dezvaluia admiratorilor ei ca mananca mult curry pentru a provoca nasterea. Totodata, cantareata spunea ca va naste ascultand muzica rock, iar sotul ei i-a pregatit pentru acel moment special un CD cu piese ale trupei Pantera, una dintre cele mai cunoscute reprezentante ale curentului thrash metal.

In varsta de 27 de ani, Lily Allen a anuntat in 2009 ca va lua o pauza in cariera sa muzicala, dupa ce a pierdut o sarcina. Intre timp, cantareata s-a casatorit, a devenit mama, a deschis un magazin de haine vintage cu sora sa, Sarah, si si-a lansat propriul studio de inregistrari.

Lily si Sam Cooper, care este proprietarul unei companii de constructii, s-au logodit de Craciun in 2010 si s-au casatorit in iunie 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.