Vedeta este nemultumita ca show-ul pe care il prezenta a fost redus in difuzari, iar structura acestuia a fost modificata.

Virgil Iantu a decis sa paraseasca postul Kanal D, la care a prezentat in ultimii doi ani emisiunea “Vrei sa fii milionar?”.

Vedeta de televiziune nu a mai prelungit contractul, fiind nemultumit ca productia pe care o prezenta a suportat modificari si a ajuns sa fie difuzata de doar o data pe saptamana.

“Am asteptat inceputul de an pentru a le raspunde celor care m-au intrebat in repetate randuri despre ce se intampla si ce se va intampla cu "Vrei sa fii milionar?".

Dupa cum ati observat, in anul care a trecut, organizatorii au facut multe modificari cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, incepand de la numarul de episoade si pana la continutul si durata acestora. Numarul de episoade a scazut de la trei pe saptamana, la doar unul, ora difuzarii a fost schimbata, ca mai apoi si durata unui episod sa fie injumatatita.

"Vrei sa fii milionar?” a avut un aport enorm la castigarea de catre Kanal D a locului 3 in audienta, dupa cum au declarat reprezentantii postului la momentul respectiv. Dar odata ce lucrurile au ajuns acolo, respectul si interesul postului pentru publicul castigat s-au schimbat.

In urma acestor probleme si a nerespectarii termenilor contractuali, am decis sa nu prelungesc colaborarea propusa la inceputul ultimului sezon de catre postul Kanal D”, ne-a informat Virgil Iantu printr-o postare pe pagina lui oficiala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.