Patinatorii Irina Slutskaia, Johnny Weir si Brian Joubert vin in Romania pentru a participa la spectacolul "Kings on Ice".

Evenimentul va avea loc pe 30 martie, la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucuresti, si va prezenta unele dintre cele mai impresionante programe de patinaj artistic din lume.

Anul acesta, alaturi de cei mai buni patinatori ai momentului, printre care Irina Slutskaia, Johhny Wier si Brian Joubert, la gala "Kings On Ice" vor participa Evgeni Plushenko, dar si binecunoscutul violonist Edvin Marton. Astfel, editia "Kings on Ice" din acest an va continua traditia inaugurata in 2007 si promite publicului roman un nou spectacol impresionant de acrobatii si dans pe gheata, mai multe detalii despre intreaga distributie a show-ului de la Bucuresti urmand a fi anuntate in perioada urmatoare.

Biletele pentru editia "Kings On Ice" 2013 sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria "Mihai Eminescu", Sala Palatului si online, pe www.myticket.ro, si au preturi cuprinse intre 100 si 400 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.