Actorul Kevin Costner s-a aflat in Romania anul trecut cu ocazia filmarilor la ministeria "Hatfields & McCoys".

Costner a vorbit intr-un interviu acordat ProTV Magazin despre modul in care au decurs filmarile si despre spiritul romanilor, care i-au primit si sprijinit neconditionat pe membrii echipei de productie.

O poveste americana filmata in Romania, miniseria "Hatfields & McCoys" s-a bucurat de sprijinul romanilor pe toata perioada in care s-au desfasurat filmarile.

"Suntem foarte bucurosi ca romanii ne-au primit si ne-au sprijinit. Povestea trebuia sa fie vedeta filmului nostru, pentru ca nu am vrut mare tam-tam pentru nimic. Am mers acolo, am inceput filmarile in septembrie si le-am terminat in jur de 17, 18, poate 19 decembrie. A fost dificil", isi aminteste Kevin Costner, citat de MEDIAFAX.

Acesta a adaugat ca, in cazul in care filmarile s-ar fi desfasurat in Statele Unite ale Americii, echipa actorilor ar fi fost mai mare, astfel ca gasirea interpretilor a fost una dintre dificultatile cu care s-a confruntat echipa de productie.

"La un moment dat, am ramas fara oameni care sa vorbeasca engleza, ceea ce a creat o problema la productie, la final",
spune Costner.

Insa, subliniaza acesta, Romania a oferit exact cadrul de care aveau nevoie pentru filmarea miniseriei, care s-a bucurat de un mare succes. Peisajul carpatin, foarte asemanator cu cel din Kentucky si Virginia de Vest, a contribuit la o redare cat mai exacta a contextului geografic.

Mai mult, actorul se declara surprins de maniera de lucru romaneasca.

"Mi-a placut foarte mult cat de mult munceau oamenii. A trebuit sa ducem 25 de cai undeva si i-am intrebat daca ne pot ajuta. «Ii puteti duce acolo la ora 12.00?». «Da». Ceea ce nu ne-au spus, insa, a fost ca trebuia sa inceapa munca la 8.00 dimineata sau la 6.00 ca sa duca toti cei 25 de cai acolo, pentru ca aveau o singura rulota cu care sa-i transporte. Fac lucrurile in stilul vechi. Ne-au spus ca da, ii pot duce acolo, dar le-a luat toata noaptea pentru a pune la punct totul.

(...) Asa ceva nu se face in America. Asta era mentalitatea, pe principiul «Ce trebuie sa facem? Asta o sa facem
", a mai spus Kevin Costner.

Citeste si:
George Burcea a dat-o de gol pe Andreea Bălan. Ce i-a transmis...
George Burcea a dat-o de gol...



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.