Familia lui Sergiu Nicolaescu sustine ca Patriarhia a trimis "un paznic" la Crematoriul din Vitan - Barzesti pentru a se asigura ca nicio slujba religioasa nu va avea loc inainte de incinerarea regizorului, informeaza Romania TV.

Iolanda Nicolaescu, sora lui Sergiu Nicolaescu, a declarat la Antena 3, ca a existat un reprezentant al Patriarhiei Romane prezent la incinerarea regizorului, scrie rtv.net.

"Nu mi-a placut. La alta lume le-a lasat sa faca slujba la crematoriu, dar pentru el s-a trimis de la Patriarhie in mod special sa fie urmarit ca nu cumva sa fie vreun preot. Se poate atata marsavenie? Acum cateva saptamani a murit un prieten si i s-a facut slujba acolo si nu a interesat pe nimeni, dar lui Sergiu Nicolaescu sa nu-i faca. De ce?", se intreaba sora lui Sergiu Nicolaescu.

Patriarhia Romana sustine, intr-un comunicat de presa, ca: "Niciun preot al Bisericii Ortodoxe Romane nu a fost prezent pentru a oficia o slujba religioasa la momentul incinerarii regretatului artist Sergiu Nicolaescu".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.