Dupa doua zile de antibiotice date pentru o afectiune a colonului (diverticulita), medicii si-au dat seama ca actorul suferea de fapt de peritonita.

Intraoperator s-a pus diagnostic de apendicita acuta flegomoasa perforata si peritonita de vecinatate. S-a practicat apendicectomie, scrie evz.ro.

Chirurgii i-au extirpat apendicele si au curatat abdomenul in care era o punga de puroi. Ei au explicat ca simptomele celor doua afectiuni diverticulita si apendicita se pot confunda la pacientul varstnic.

Doctorii de la Elias au tinut sa precizeze ca si in situatia in care ar fi pus mai devreme diagnosticul de apendicita, pacientul era prea slabit ca sa suporte o operatie.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, in urma complicatiilor cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anuntat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie si recent fusese operat de peritonita.

"In ultimele 48 de ore, in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3.01.2013, ora 8.20", se arata in comunicatul de presa transmis joi de Spitalul Elias.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.