Nicola e pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru ziua ei onomastica, pe care o va serba cu ocazia Sfantului Nicolae.

Ea a pregatit pentru azi o petrecere cu public si invitati, intr-o discoteca din Regie. Cel care va lipsi de la ziua ei de nume este sotul ei, Mihai Alexandru, de care cantareata inca nu a divortat.

Interpreta isi va serba onomastica inconjurata de prieteni, dar si de fani, intr-o discoteca in care ea insasi se va numara printre artistii care vor canta cu aceasta ocazie.

"M-am hotarat ca anul asta sa-mi serbez ziua de nume printr-o petrecere mare. Aceasta va avea loc incepand cu ora 21.00, in discoteca Excess din Regie. Voi canta eu si o trupa care se numeste Viza si care se va lansa puternic", ne-a declarat ea. Nicola nu l-a invitat pe inca sotul ei, compozitorul Mihai Alexandru, la petrecere, pentru ca e sigura ca nu o sa vina. "Nu l-am invitat si pe Mihai, pentru ca n-o sa vina. Eu asa cred. O sa fie multa lume acolo si presa, iar el e mai sensibil...", a spus Nicola.

Chiar daca Nicola si Mihai Alexandru si-au anuntat despartirea dupa 15 ani de casnicie, cei doi nu au reusit inca sa depuna la tribunal actiunea de divort. "Nu am facut nimic cu divortul pentru ca nu am timp. Am multe spectacole si este bine asa, pentru ca am de munca", ne-a marturisit cantareata.

Nicola s-a mutat acum ceva timp, alaturi de cei trei copii ai ei, intr-un apartament din zona Lacului Tei, pe care l-a decorat dupa placul sau.

'Oricum aveam de lucru'

"O sa-i spun "La multi ani", adica deja i-am zis! Si daca ma invita la petrecere, oricum nu aveam cand sa merg pentru ca am mult de lucru la un proiect nou. Daca exista posibilitatea sa ne impacam? Nu mai vorbesc despre chestia asta...", ne-a declarat Mihai Alexandru.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.