Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt, care au o relatie de sapte ani si s-au logodit in primavara lui 2012, s-ar fi casatorit de Craciun, in Caraibe, in cadrul unei ceremonii private, informeaza dailymail.co.uk.
Potrivit surselor, cei doi au petrecut atat Craciunul cat si Anul Nou intr-o resedinta de lux care ii apartine designerului de moda Donna Karan, acela fiind, de altfel, si locul unde a avut loc ceremonia casatoriei. La eveniment ar fi luat parte cei sase copii ai cuplului, parintii lui Brad - Jane si William Pitt - fratele lui, Doug, si sora Julie.

Potrivit unui localnic, cuplul Jolie-Pitt a angajat 12 bone pentru a avea grija de copii in perioada pe care aveau sa o petreaca in Caraibe. Speculatiile cu privire la nunta celui mai iubit cuplu de la Hollywood au luat amploare dupa ce o revista a publicat, la inceputul lunii decembrie, informatiile potrivit carora Angelina si Brad si-ar fi comandat verighetele, pe care, de altfel, le-ar fi primit inainte de a pleca in vacanta, de la celebrul bijutier Neil Lane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.