Personajul facut faimos de Larry Hagman, decedat in luna noiembrie, va fi inmormantat in serialul "Dallas" intr-un episod care va fi difuzat anul viitor.

Actorul american Larry Hagman, care a incetat din viata in luna noiembrie, la varsta de 81 de ani, a fost celebru mai ales in urma interpretarii personajului JR Ewing din serialul "Dallas" si, tocmai de aceea TNT a decis ca, in martie, sa ii aduca un tribut original, relateaza MEDIAFAX.

In Memoriam: Personalitati pe care le-am pierdut in 2012

Serialul "Dallas", a carui prima serie a fost realizata de la sfarsitul anilor '70 si pana in 1991, il prezinta pe JR ca pe un personaj negativ, avid de putere si insensibil. Seria a fost reluata anul acesta, cu acelasi JR interpretat de Larry Hagman, iar pentru a aduce un tribut atat personajului, cat si actorului, TNT a decis ca, pe 11 martie, sa difuzeze un episod in care JR Ewing sa fie inmormantat, acesta urmand sa fie si finalul "oficial" al celebrului personaj.

Hagman urma sa apara in mai multe episoade ale sezonului doi al noului serial, insa producatorii s-au vazut nevoit sa schimbe brusc planurile.

Nu au fost facute dezvaluiri cu privire la modul in care va muri JR Ewing, insa mai multe surse au declarat pentru aceeasi publicatie ca inmormantarea va fi "enorma",urmand ca vechi staruri ale seriei sa revina pe ecran pentru a-si aduce omagiul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.