Actrita Kate Winslet a primit drept cadou de nunta din partea celui de-al treilea sot al ei, Ned Rocknroll, o calatorie in spatiu, la bordul viitoarelor curse spatiale comerciale ale companiei Virgin Galactic, informeaza thesun.co.uk.

Potrivit MEDIAFAX, actrita britanica si noul ei sot, cu care s-a maritat in secret in urma cu cateva zile, vor celebra casatoria lor printr-o calatorie in spatiu.

Unchiul mirelui, antreprenorul miliardar Richard Branson, i-a oferit actritei britanice, in varsta de 37 de ani, un loc la bordul viitoarelor zboruri comerciale in spatiu pe care le va efectua compania sa Virgin Galactic. In 2011, Kate Winslet a reusit sa o salveze pe mama in varsta de 90 de ani a miliardarului britanic Richard Branson din incendiul devastator care a cuprins resedinta acestuia de pe insula Necker din Marea Caraibilor.

Ned Rocknroll, in varsta de 34 de ani, lucreaza cu jumatate de norma pentru compania Virgin Galactic.

Peste 530 de persoane si-au cumparat deja bilete - cu 200.000 de dolari fiecare - la bordul acestor curse spatiale. Printre viitorii turisti spatiali se numara actorul Russell Brand, actorul Ashton Kutcher, dar si astrofizicianul Stephen Hawking, care a primit gratuit acest bilet din partea lui Richard Branson.

Calatoria va dura doua ore si va fi realizata la o altitudine de 100 de kilometri deasupra Pamantului. Pasagerii vor cunoaste senzatia de imponderabilitate si vor putea sa vada din spatiu planeta noastra.

Ned Rocknroll a fost acela care a avut ideea acestui cadou de nunta inedit, iar miliardarul Branson si-a dat acordul.

Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva zile, la New York, in cadrul unei ceremonii private la care a asistat un numar restrans de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.