Al doilea sezon al concursului de cantat "Vocea Romaniei" s-a terminat miercuri seara cu alegerea unui nou campion, sau in acest caz... o campioana.

Tibi Scobiola, echipa lui Smiley, s-a clasat pe locul patru, fiind primul nume pe care Pavel Bartos l-a strigat in timpul anuntului privind rezultatele. Cristi Nistor, membru in echipa Loredanei, s-a clasat pe locul trei.

Ramasi singuri in finala, dintre Vizi Imre (echipa lui Marius Moga) si Julie Mayaya (echipa lui Horia Brenciu), castigatoarea marelui titlu a fost declarata Julie Mayaya.

In cadrul marii finale a show-ului "Vocea Romaniei", care a durat circa patru ore, Julie Mayaya a incantat juriul si publicul cu trei piese. Julie Mayaya a interpretat singura piesa "Je t'aime" de Lara Fabian. Totodata, Julie Mayaya a cantat impreuna cu Andi Moisescu un colaj de piese romanesti ("Fetitele din Bucuresti", "Sanie cu zurgalai", "Strada Sperantei", "O lume minunata") si impreuna cu antrenorul ei, Horia Brenciu, melodia "Cose della vita" de Eros Ramazzotti.

Vizi Imre a cantat singur piesa "Somewhere over the rainbow" de Israel Kamakawiwo'ole. Totodata, Vizi Imre a cantat impreuna cu antrenorul lui, Marius Moga, piesa "Oficial imi merge bine" a trupei Simplu. De asemenea, Vizi Imre & Friends au interpretat melodia "No Woman, No Cry" (Bob Marley & The Wailers).

Cristi Nistor, clasat pe locul al treilea in clasamentul final, a cantat singur piesa "I want to know what love is" (Foreigner), impreuna cu Inna - piesa "Eternal flame" (The Bangles), iar impreuna cu antrenoarea lui, Loredana, melodia "Ileana, Ileana".

La randul sau, in finala, Tibi Scobiola a cantat singur piesa "Back for Good" (Take That), impreuna cu Antonia - melodia "Endless love" (Mariah Carey si Luther Vandross), iar impreuna cu antrenorul lui, Smiley - "Baby I Love Your Way" (Big Mountain).

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Julie Mayaya are 26 de ani. Tatal ei are origini din Congo, iar mama este romanca. Tatal ei a venit in Romania la studii si s-a stabilit in Romania dupa casatoria cu mama ei. Din clasa a cincea, Julie a inceput sa cante in corul scolii. La varsta de 15 ani a inceput sa cante cu Victor Lavric si astfel si-a inceput cariera muzicala. Tot atunci a inceput sa cante la evenimente si petreceri. Cand a terminat liceul s-a mutat in Bucuresti, unde a urmat Facultatea de Matematica - Informatica. In paralel, a inceput sa cante cu diverse trupe. Julie Mayaya nu a urmat niciodata studii muzicale.

Intr-un interviu acordat MEDIAFAX, Julie Mayaya spunea ca participarea la show-ul "Vocea Romaniei" este ca un vis din care tot asteapta sa se trezeasca.

"Acest concurs, pentru mine, este un pas major in cariera mea. Am reusit sa atrag atentia intregii tari asupra mea. De la Horia (Horia Brenciu, n.r.) am invatat ca secretul unei cariere de succes este sa mentii aceasta atentie cat mai mult si mai frumos posibil. Acesta, cred, este cel mai intelept sfat pe care l-am primit de la antrenorul meu", a declarat Julie.

Citeste si:
„Florin Salam a murit”, știrea falsă care a creat isterie: „Sunt...
„Florin Salam a murit”,...

Clasament final:
4. Tibi Scobiola
3. Cristi Nistor
2. Vizi Imre
1. Julie Mayaya


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.