Cantareata Patricia Kaas revine la Bucuresti pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului, unde va sustine un concert in care va interpreta piesele de pe cel mai recent album al sau - "Kaas Chante Piaf".

Concertul programat in Bucuresti face parte din turneul de promovare a albumului "Kaas Chante Piaf", lansat pe 5 noiembrie pentru a comemora 50 de ani de la moartea marei artiste Edith Piaf.

Pe 23 iunie 2013, Patricia Kass urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti sa aduca tributul sau pentru Edith Piaf, cantand live in fata fanilor romani melodii precum "Non, Je Ne Regrette Rien", "Paris", "Padam, Padam", "Milord" si multe altele.

Turneul inceput odata cu lansarea albumului cuprinde peste 45 de tari si se va incheia la sfarsitul anului 2013.

Pentru concertul Patriciei Kaas, preturile biletelor sunt urmatoarele: 350 de lei (categoria VIP), 300 de lei (categoria 1), 250 de lei (categoria 2), 200 de lei (categoria 3), 150 de lei (categoria 4), 100 de lei (categoria 5).
Pentru toti cei care doresc sa o asculte live pe Patricia Kaas, interpretand intr-o maniera originala piesele nemuritoare ale inegalabilei Edith Piaf, biletele vor fi puse in vanzare luni si vor putea fi achizitionate din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center (parter) si din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.
Concertul "Patricia Kaas - Kaas Chante Piaf" este un eveniment organizat de Project Events.

Patricia Kaas a concertat la Bucuresti in iunie 2009, la Sala Palatului, intr-un spectacol intitulat "Kabaret". Ea a mai concertat in Capitala in iunie 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.