Actorul de origine scotiana simte ca a venit momentul sa lase nazbatiile in trecut si sa fie un cetatean respectabil, alaturi de "prietena sa draguta".

Invitat, zilele trecute, in emisiunea “Lorraine”, difuzata in Marea Britanie, actorul Gerard Butler a lasat-o incolo de discretie si a povestit ce simte pentru superba olteanca alaturi de care traieste de mai bine de sapte luni, relateaza enational.ro.

Am o iubita, care este foarte draguta si as dori ca, la un moment dat, sa ma asez la casa mea, alaturi de ea”, a povestit Gerard, care ar cam vrea si sa devina tata.

Actorul a jucat de curand in comedia "Playing for Keeps", unde in urma interactiunii cu copiii, instinctele sale paterne au fost activate.

"Imi doresc copii. Mai ales acum, dupa ce am jucat in filmul asta si am fost inconjurat de atatia copii minunati. Cu adevarat minunati. Atat de minunati incat, la un moment dat, mi-am zis: 'Da, vreau copii. Vreau copii exact ca voi'”, s-a confesat Gerard Butler.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.