Prin lansarea formatului "Top Chef", trustul Intact a incercat sa contracareze emisiunea "MasterChef" de la la PRO TV.

Emisiunea este prezentata de Alina Puscas, iar arbitrii” luptei dintre bucatari au fost celebrii Joseph Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu, scrie agentiadepresamondena.com.

Din pacate, Antena 1 a esuat din nou in a adapta cu succes un format international, iar cei 2 milioane de euro investiti in primul sezon din “Top Chef” au fost bani aruncati pe apa sambetei, intrucat show-ul nu a inregistrat audienta dorita.

Emisiunea “Top Chef”, programata luni seara de la ora 20:30, a fost zdrobita de fiecare data in audienta de serialul “Suleyman Magnificul” de la Kanal D. Drept urmare, sefii Antena 1 nu au mai dat unda verde pentru sezonul doi al show-ului.

Foarte curios este faptul ca editia de luni a emisiunii “Top Chef” a fost inlocuita de un film artistic, ceea ce ne face sa credem ca emisiunea a fost anulata chiar inainte de terminarea sezonului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.