Teo Trandafir a vorbit luni seara despre despartirea de sotul ei, Constantin Iosef.

Desi nu s-a implinit inca un an de cand s-au casatorit, Teo si Constantin au decis sa se desparta, relateaza adevarul.ro.

"Indiferent de ce se intampla intre doi oameni, iubirea depaseste limitele. Iubirea e ceva care nu poate fi contestat, nu poate fi tagaduit. Faptul ca, la un moment dat, doi oameni hotarasc ca e mai bine pentru ei sa nu mai fie impreuna nu inseamna ca nu exista iubire. Nu despre asta vorbim", a explicat Teo.

Intrebata ce parere are despre declaratia lui Constantin, in care acesta a afirmat ca nu mai exista sanse de impacare, Teo a raspuns ca, in opinia sa, "vorbele pe care le spune sunt fondate".

"Faptul ca in interiorul lui s-au intamplat tot felul de lucruri pricinuite de lipsa mediului cu care era familiarizat, lipsa copiilor, asta l-a obosit foarte tare si eu mi-am tot cantarit si atent verificat increderea in ceea ce il priveste, pentru ca trebuia sa tin cont de toate lucrurile care lui i se intampla, in ciuda modestiei lui si in ciuda incercarii lui de a nu se exterioriza, pentru ca stia ca nu ii e bine niciunuia dintre noi si ca nu aducea niciun fel de bine daca se plangea", a marturisit vedeta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.