Oana Zavoranu a vorbit despre motivele care au determinat-o sa recurga la gestul extrem.

Oana Zavoranu a fost externata din spital, unde a stat ca urmare a unei tentative de sinucidere, Oana a spus ca nereusitele in plan profesional au fost principalul motiv pentru care s-a hotarat sa-si puna capat zilelor.

“Ma simteam inutila. Nu mai venea odata ziua aia in care sa joc si eu intr-un film, intr-un serial sau sa fac o emisiune la TV. Imi voiam cariera inapoi. Voiam sa nu ma mai trezesc, de asta luam pastille”, a povestit Zavo luni seara, citata de click.ro.

Oana a spus si cum voia sa se sinucida, inspirata fiind de tragedia lui Whitney Houston.

"In seara respectiva, ma uitam la un film cu Whitney Houston. Ea a murit dintr-o combinatie de aceste medicamente cu alcool. In seara aceea am avut un bingo, asteptam sfarsitul.(...) M-am dus in mijlocul sufrageriei, dupa ce luasem un pumn de medicamente, la barul cu bauturi. Eram desculta si am stat putin, m-am dus si am luat crema de whisky, m-am asezat in genunchi. Marty si-a pus labuta pe mine si mi-am zis am curaj sa termin odata cu asta? Am dat toata sticla pe gat si l-am strans pe Marty la piept. De atunci nu mai stiu nimic", a povestit vedeta, citeaza rtv.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.