Top-modelul Naomi Campbell, in varsta de 42 de ani, ar fi avut un conflict fizic cu mai tanara ei rivala Coco Rocha, in varsta de 24 de ani, in timpul emisiunii TV "The Face".

"Nigel este singurul care poate tine in frau pe toata lumea. Sunt trei modele, in trei etape diferite ale dezvoltarii carierei lor si care nu se suporta una pe cealalta. Este vorba despre o emisiune-concurs si niciuna dintre ele nu este obisnuita sa piarda", a declarat o sursa pentru New York Post.

Naomi si Coco au pornit o cearta apriga in timpul emisiunii "The Face" la care participa aspirantele la titlul de "regina a podiumurilor prezentarilor de moda", adica fotomodelul cel mai "versatil, educat si cu o imagine imbunatatita".

Din cele relatate de presa americana reiese ca Naomi ar fi fost deranjata de comportamentul contracandidatei sale, care i-a reprosat ca nu este punctuala.

"Discutiile au pornit de la punctualitate. Coco este punctuala, iar Naomi nu, fapt care a deranjat-o pe Coco. Coco face parte din cultul religios Martorii lui Iehova si crede in principii precum corectitudine, politete si punctualitate. Ea nu consuma alcool si este o persoana foarte corecta, asa ca intre ele a izbucnit un real scandal", a declarat o alta sursa pentru cotidianul american.

Din aceeasi emisiune-concurs mai face parte si modelul Karolina Kurkova, o alta veterana a podiumurilor de moda, care, desi o cunoaste pe Naomi de multa vreme si stie cum sa evite conflictele cu aceasta, a preferat sa se tina departe de noul scandal, scrie MEDIAFAX.

"Karolina stie cum sa se descurce cu Naomi. O cunoaste de multa vreme. Dar Coco stie ca Naomi nu o place si ca este o dura. Daca nu o lingusesti si nu ii faci pe plac, devii dusmanul ei", a mai spus aceeasi sursa.

Referitor la acest conflict, Naomi Campbell, cunoscuta pentru usurinta cu care intra in conflicte, a postat, vineri, pe contul ei de Twitter, mesajul "Nu am nevoie de un numar anume de prieteni, ci de prieteni de care sa fiu sigura".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.