Cantareata Emeli Sande a fost desemnata artista anului 2012 in Marea Britanie de iTunes, iar albumul ei de debut, "Our Version of Events", a fost primul in topul vanzarilor de pe site-ul muzical.

Potrivit contactmusic.com, scotiana, care este cantareata si compozitoare, a avut un an foarte bun din punct de vedere profesional, in care a lansat un album de succes, primul din cariera sa, si a aparut atat in ceremonia de deschidere, cat si in cea de inchidere a Jocurilor Olimpice de la Londra. Mai mult decat atat, albumul ei de debut a fost in fruntea vanzarilor in Marea Britanie, iTunes, cel mai popular site de descarcari de muzica, desemnand "Our Version of Events" drept cel mai bine vandut materialul discografic al anului.

"Am aflat ca pentru iTunes sunt artista anului si ca albumul meu este primul in topul vanzarilor si mi se pare incredibil. Multumesc tuturor pentru ajutor si pentru faptul ca mi-au facut acest an special", a spus Emeli Sande.

La categoria "cel mai bun album al anului", in topul iTunes se afla "Is Your Love Big Enough", materialul discografic de debut semnat de Lianne La Havas, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, piesa "Call Me Maybe", interpretata de Carly Rae Jepson, a fost desemnata melodia anului, in timp ce hitul lui Gotye "Somebody That I Used to Know", interpretat alaturi de Kimbra, a fost primul in topul vanzarilor din 2012 pe site-ul iTunes.

In topul iTunes au fost incluse, de asemenea, emisiuni TV, carti, carti postale si filme - pelicula "Razbunatorii/ The Avengers" fiind desemnata "superproductia anului", lungmetrajul "Femeia in negru/ The Woman in Black" a fost numit cel mai bun film britanic, iar Christopher Nolan a fost ales regizorul anului pentru filmul "Cavalerul negru: Legenda renaste/ The Dark Knight Rises".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.