Pentru a-si lua revansa ca anul trecut nu si-a sarbatorit ziua de nastere decat intr-un cerc restrans de prieteni, Catalin Botezatu a organizat, in ciuda problemelor de sanatate avute, o megapetrecere intr-un club din Bucuresti, vineri noapte, la implinirea a 39 de ani.

In acest an Bote a avut parte de doua torturi, unul mai spectaculos ca celalalt. Primul tort, imens, a fost insotit de tunuri cu confeti si din el si-a facut aparitia o stripteuza care tinea in brate un catelus pe-chinez tibetan, cadou pentru creator. Cel de-al doilea tort a cantarit 75 de kg fiind adus de sase ospatari si decorat cu o multime de artificii.

Astfel, clubul Bamboo a fost invadat de cei peste 500 de invitati ai lui Bote: vedete, manechine, oameni de afaceri sau pur si simplu prieteni. Printre acestia la loc de cinste s-au aflat colegii din lumea modei, dintre care Romanita Iovan impreuna cu sotul, care, cu toate ca nu se dau in vant dupa mondenitati, au venit sa-i ureze cele cuvenite sarbatoritului si i-au facut cadou o cruce din aur. Miliardarul Irinel Columbeanu a venit impreuna cu iubita sa Monica si a plecat printre ultimii, pentru ca i-a placut foarte mult atmosfera. Monica a dansat toata seara in fata lui Irinel si ori de cate ori a trebuit sa mearga la baie a fost insotita de doi bodyguarzi.

Au mai fost prezenti si Sorana (ASIA) nedespartita de iubitul ei Claudiu, regizorul Mike Davis, Rita Muresan, Oana Roman, creatorul Mihai Albu cu sotia, Liviu Ionescu, patronul agentiei MRA, dar si cantaretul George Rotaru, stabilit de 15 ani in America, venit special pentru ziua lui Bote si care si-a comandat 50 de perechi de chiloti marca CB.

Imediat dupa miezul noptii o parte a celei mai recente colectii de lenjerie intima marca CB a fost prezentata in aplauzele si tipetele femeilor impresionate de aparitia prezentatorilor de moda, toti unul si unul, si de gesturile lor lascive. Au urmat un moment "Madonna" cu dansuri dedicate domnilor si un minirecital Andra.

Si pentru ca la o astfel de ocazie nu lipsesc cadourile, acestea au fost si in acest an extrem de valoroase si variate. Catalin Botezatu a primit printre altele un inel Luis Vuitton de 4.000 de euro, un smoking D&G, numeroase esarfe si fulare Vuitton si haine de firma, icoane, bijuterii, parfumuri, dar si multe sticle cu bautura.

"Prietenii care au fost prezenti mi-au spus ca a fost cea mai reusita petrecere la care au participat, astfel ca nici nu si-au dat seama cand s-a facut dimineata", ne-a declarat Botezatu emotionat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.