Editorii site-ului AskMen.com au continuat traditia lor de a realiza la finalul anului topul celor mai dorite femei din lume.

Actrita americana Jennifer Lawrence a fost desemnata cea mai dorita femeie din lume, potrivit rezultatelor unui sondaj international realizat de editorii site-ului AskMen.com, informeaza Reuters.

Jennifer Lawrence, protagonista filmului "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a urcat de pe locul al 47-lea, pe care il ocupase in sondajul similar de anul trecut, pe primul loc in topul de anul acesta, gratie sucesului deosebit pe care l-a avut in randul publicului comedia independenta "Silver Linings Playbook", in care tanara actrita americana joaca, cu multa credibilitate, rolul unei vaduve, sexy si dependenta de sex, a explicat James Bassil, editorul-sef al site-ului AskMen.com.

"In general, impresia generala este aceea ca ea este ceva mai autentica decat celelalte actrite", a spus James Bassil, adaugand ca publicul cunoaste inca foarte putine lucruri despre actrita in varsta de 22 de ani pentru a putea sa-si formeze si o parere negativa despre ea.

"Este proaspata si nu i-am vazut chipul peste tot in paginile de barfe din tabloide in ultimii trei sau patru ani", a mai spus James Bassil.

Pe locul al doilea se afla Mila Kunis, ceea ce este ironic avand in vedere ca actrita de origine ucraineana a fost desemnata "cea mai sexy femeie din lume" de catre revista Esquire.

Pozitia a treia in sondajul AskMen a fost ocupata de modelul Kate Upton. Cantareata Rihanna ocupa locul al patrulea si este urmata de actrita Emma Stone, clasata pe pozitia a cincea.

Sondajul a fost realizat pe baza voturilor exprimate de 2,4 milioane de cititori ai site-ului AskMen.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.