Fostul jurat al emisiunii a declarat marti ca premiile din cadrul emisiunii de dans se acordau "pe pile".

„Conducerea acestei emisiuni venea si ne spunea sa-l tinem pe unul si pe altul in concurs”, a declarat coregraful ieri, starnind valuri de agitatie in trustul Pro.

Oficialii postului reactioneaza acum pe cai oficiale sustinand ca publicul decide in privinta castigatorilor de la „Dansez pentru tine”, iar cazurile pentru care lupta vedetele au un cuvant greu de spus, relateaza agentiadepresamondena.com.

„Ceea ce suntem siguri ca au inteles telespectarorii emisiunii «Dansez pentru tine» e ca nu vedetele au fost cele care au castigat concursurile, ci cazurile si reprezentantii acestora.

Gasim ca e nepotrivita aceasta afirmatie, ea referindu-se la cazurile unui copil bolnav de autism, respectiv cel al unui tanar paralizat.

Dupa cum s-a vazut in emisiunile de pana acum, vedetele nu au nici un beneficiu castigand acest concurs, ci numai oamenii obisnuiti”, au comunicat reprezentantii Pro TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.