Neti Sandu vorbeste despre zodiile norocoase in 2013, precizand ca tuturor le va fi bine, indiferent daca sunt sau nu zodie de apa, scrie MEDIAFAX.

Neti Sandu vorbeste despre zodiile norocoase in 2013, precizand ca tuturor le va fi bine, indiferent daca sunt sau nu zodie de apa, iar din iunie 2013 pana in iulie 2014 va fi anul norocos al Racului.

Despre zodiile norocoase din 2013, Neti Sandu spune: "Avem un Jupiter in sfera comunicarii pana in iunie. Inca din februarie se deblocheaza traseul norocos pe aceasta zona si trebuie dezvoltata comunicarea pe toate nivelurile. Jupiter, Marele Benefic, intra in zodia Racului din iunie 2013 si face un triunghi echilateral, care inseamna armonie in semnele de apa, adica Rac, Scorpion si Pesti. Tuturor o sa ne fie bine, indiferent daca suntem sau nu zodie de apa, insa din iunie 2013 pana in iulie 2014 este anul norocos al Racului si al celor cu ascendent in Rac".

Potrivit acesteia, din iunie 2012 pana in iunie 2013 este anul norocos al Gemenilor, alaturi de celelalte doua semne de Aer, respectiv Balanta si Varsatorul, precum si Sagetatorul, aflat in opozitie cu Gemenii, la care se adauga Leul si Berbecul.

"Sa nu uitam de cei care au ascendentul in aceste zodii - conjunctura este una favorabila si pentru ei. Din iunie 2013 pana in iulie 2014, Jupiter intra in Rac si premiantii zodiacului sunt cei din triunghiul semnelor de apa, adica Racul, Scorpionul si Pestii, precum si Capricornul, semnul opus Racului, Fecioara si Taurul. Bineinteles, cei cu ascendentul intr-una din aceste zodii vor fi si ei la fel de norocosi", explica Neti Sandu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.