Trupa Bad Boys Blue, care a lansat in anii 1980 hituri precum "Kiss You All Over Baby" si "Queen of Hearts", va canta la Cinema Patria din Bucuresti pe 15 februarie 2013.

Publicul va canta alaturi de artisti melodii care faceau furori in anii 1980, precum "You're a Woman", "Pretty Young Girl", "I Wanna Hear Your Heartbeat" si "Come Back and Stay".

Iar pentru ca distractia in stilul anilor '80 sa fie completa, spectacolul va fi urmat de program disco, in care se vor succeda cele mai indragite hituri ale acelei perioade.

Pentru concertul trupei Bad Boys Blue sunt puse in vanzare patru categorii de bilete: VIP - 250 de lei (intalnire & poza cu artistul, CD & afis cu autograf), categoria I - 200 de lei, categoria II - 150 de lei, categoria III - 100 de lei.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua Biletoo. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center, librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei care doresc sa comande online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro si myticket.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.