Actorii Jennifer Aniston si Vince Vaughn, care au o relatie amoroasa, au fost opriti de politia rutiera din statul Arizona pentru "o incalcare minora a regulilor de circulatie", informeaza site-ul imdb.com. Dupa ce i-au oprit pe Aniston si Vaughn, agentii de circulatie au simtit miros de alcool venind din interiorul masinii. Din acest motiv, ei l-au supus pe Vince Vaughn unui test de verificare a alcoolemiei, dupa care i-au cerut actorului sa nu se mai urce la volan.

Un purtator de cuvant al politiei din Scottsdale a declarat ca ofiterii au oprit masina in care se aflau cei doi si i-au cerut lui Vaughn sa sufle in fiola. El a adaugat ca membrii fortelor de ordine le-au permis actorilor sa isi continue deplasarea cu masina unor prieteni si l-au sfatuit pe Vaughn sa nu mai conduca. Jennifer Aniston si Vince Vaughn au lasat masina cu care calatoreau in locul in care au fost opriti.

Purtatorul de cuvant al politiei a declarat ca ofiterul care i-a oprit pe cei doi nu a avut nici un motiv pentru a-l aresta pe Vaughn. Cei doi actori au ajuns in regiunea Scottsdale dupa ce au petrecut Ziua Recunostintei intr-o statiune luxoasa numita "The Sanctuary". Cei doi au fost cazati intr-o cabana care avea teren de tenis si piscina proprii si care costa 2.000 de dolari pe noapte.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.