Actorul american Stephen Baldwin, fratele mai tanar al mult mai cunoscutului Alec Baldwin, starul serialului "30 Rock", a fost acuzat de evaziune fiscala, pentru neplata impozitelor datorate fiscului din statul New York, informeaza Reuters.

Potrivit MEDIAFAX, Stephen Baldwin, in varsta de 46 de ani, a pledat nevinovat la aceasta acuzatie. Daca va fi gasit vinovat, el risca o pedeapsa de pana la patru ani de inchisoare.

Starul din "Suspecti de serviciu" a declarat pentru Reuters ca incearca in aceste zile sa gaseasca alaturi de autoritati o rezolvare pe cale amiabila a acestui proces, in care a fost acuzat ca a evitat sa plateasca 350.000 de dolari, o suma ce reprezinta taxele si impozitele datorate statului in care locuieste, New York.

"Nu am comis nicio infractiune", a spus Baldwin intr-un interviu telefonic, adaugand ca a expediat deja autoritatilor un cec in valoare de 100.000 de dolari.

Procuratura din Rockland County, un comitat aflat la circa 25 de kilometri de New York, l-a acuzat pe actor ca nu si-a platit taxele si impozitele din 2008 pana in 2010.

Baldwin a spus ca nu a fost bine reprezentat in acea perioada. Actorul solicitase sa fie plasat sub protectia legii falimentului in 2009.

Stephen Baldwin urmeaza sa apara la tribunal pentru o noua audiere, programata pe 5 februarie.

Nascut in 1966, Stephen Baldwin este cel mai tanar dintre fratii Baldwin, toti patru - Alec, Daniel, William si Stephen - fiind actori. Familia Baldwin are ascendenta irlandeza, britanica si franceza. Stephen Baldwin a jucat in multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecti de serviciu" (1995), dar a avut multe aparitii si in seriale de televiziune si in emisiuni de tip reality-show.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.