Presa britanica a luat foc. Kate Middleton ar putea fi gravida cu gemeni!

Fie ca va vine sa credeti sau nu, exista un motiv foarte bun pentru ca The Telegraph speculeaza ca ducesa Kate ar putea fi gravida cu gemeni. Boala de care sufera si care a dus la spitalizarea ei, hyperemesis gravidarum (o forma mai grava a greturilor matinale), este foarte comuna printre femeile cu sarcini multiple.

De aproximativ trei ori mai comuna decat in cazul sarcinilor normale.

Dar ce se intampla cu succesiunea daca gemenii se afla in viitorul cuplului regal? Pana acum niciodata nu s-a disputat succesiunea la tron intre doi frati gemeni in Marea Britanie. Cu toate acestea, printesa Mary a Danemarcei a nascut anul trecut gemeni: un baiat si o fata. Conform traditiei regale daneze, baiatul este cel care va mosteni tronul.

In cazul familiei regale din Marea Britanie, lucrurile sunt un pic mai complicate. Conform unei reglementari a Parlamentului Britanic de anul trecut, regulile succesiunii s-au schimbat: nu conteaza daca este vorba de un baiat sau de o fata, primul nascut va mosten tronul.

Deci depinde care dintre cei doi gemeni se va naste primul. O jumatate din nasterile de gemeni din Marea Britanie au nevoie de operatie prin cezariana pentru a se finaliza cu succes, ceea ce inseamna ca in cazul in care Kate este intr-adevar gravida cu gemeni, este foarte posibil ca medicul care o ajuta sa nasca sa fie persoana care va alege viitorul rege sau viitoarea regina a Marii Britanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.