Casa cantaretei Amy Winehouse, situata in cartierul Camden din nordul Londrei, a fost vanduta la licitatie pentru 1,9 milioane de lire sterline (2,34 milioane euro).

Casa a fost scoasa la vanzare, initial, contra unei sume de aproape 2,9 miloane de lire sterline (3,57 milioane euro), dar Mitch Winehouse, tatal regretatei artiste britanice, a decis sa scada pretul si s-o scoata la licitatie, dupa ce a primit extrem de multe cereri de la fanii fiicei sale, care doreau sa viziteze proprietatea.

Un cuplu in varsta de circa 40 de ani a cumparat vila, in cadrul unei licitatii ce a fost organizata de casa McHugh & Co la sediul clubului BAFTA din Piccadilly, Londra, in cursul serii de luni.

Pretul de pornire a licitatiei a fost de 1,7 milioane de lire sterline (2,09 milioane euro).

Vila din Camden Square are trei dormitoare, sistem de incalzire a pardoselilor, o gradina imensa si o camera speciala pentru muzica, ai carei pereti sunt antifonati.

Casa are o suprafata de 800 de metri patrati, un apartament prezidential si un dressing separat, un studio de inregistrari si o sala de gimnastica. Resedinta este protejata de un gard electric si un sistem de securitate sofisticat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.