Producatorii au ales un tanar actor in voga de la Hollywood pentru a interpreta rolul celui mai bun prieten al lui Peter Parker

Rolul a fost interpretat de James Franco in seria regizata de Sam Raimi. Pentru versiunea reimaginata cu Andrew Garfield in rolul principal, Dane Dehaan va interpreta rolul lui Harry Osborn.

DeHaan a fost una dintre surprizele placute ale filmului "Chronicle" unde a interpretat rolul unui adolescent cu probleme de socializare care capata super-puteri. Prin urmare rolul lui Harry Osborn ar trebui sa i se potriveasca.

Regizorul Marc Webb a facut anuntul pe twitter, iar actorul a replicat pe aceeasi retea sociala ca "sa spun ca sunt entuziasmat ar fi o subestimare". DeHaan a reusit sa depaseasca actori precum Eddie Redmayne sau Sam Claflin in cursa pentru acest rol, acestia fiind preferati de studio datorita "atelticismului si aspectului".

"The Amazing Spider-Man 2." va fi lansat in 2014 si in el vor mai juca Emma Stone, Jamie Foxx si Shaileene Woodley..


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.