Shakira a fost data in judecata de Antonio de la Rua, fostul sau iubit, care i-a fost si manager timp de sase ani si care ii cere despagubiri de 100 de milioane de dolari, informeaza MEDIAFAX.

Antonio de la Rua sustine ca a fost "principalul arhitect" al planului de business prin care cantareata columbiana a devenit un star mondial. El vrea sa-si recupereze partea care i se cuvine din profiturile "trecute si viitoare" obtinute de cantareata, potrivit dosarului depus la o instanta din New York.

Intr-un caz separat, Shakira l-a dat in judecata pe De la Rua pentru delapidare, dosarul fiind depus in octombrie la o instanta din Bahamas. De la Rua a negat aceste acuzatii.

In dosarul depus de De la Rua, acesta prezinta detalii ale modului in care a evoluat relatia lor. Astfel, cei doi s-au cunoscut in 2000, la putin timp dupa ce el concepuse campania prin care tatal sau, Fernando de la Rua, a devenit presedinte al Argentinei. De la Rua i-a devenit manager in 2004.

In 2010, cand Shakira a anuntat ca s-au despartit, ea a spus ca "vor continua sa fie parteneri de afaceri". Insa, in octombrie 2011, starul pop le-a spus avocatilor sai sa incheie lucrurile cu "De la Rua, care nu era decat un angajat al ei". De la Rua spune ca nu a mai primit de atunci nici un ban din cei cuveniti si cere despagubiri de cel putin 100 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.