Rihanna si Chris Brown s-au impacat, dupa o perioada tumultuoasa, sustine publicatia britanica The Sun.

Tabloidul britanic ofera ca dovada o fotografie publicata de cantareata pe contul ei de Twitter, in care aceasta il saruta pe frunte pe fostul sau iubit, acuzat in trecut ca a batut-o.

"La cateva zile de la aparitia unor fotografii in care cei doi purtau ceasuri Rolex identice, (Rihanna, n.r.) face ca relatia sa devina oficiala, publicand aceasta imagine", scrie The Sun.

Potrivit unor apropiati ai celor doi, Rihanna il sustine pe Chris Brown in turneul pe care acesta il are in Europa. De asemenea, Rihanna a marturisit recent, intr-un show al lui Ellen DeGeneres, ca este foarte fericita din punct de vedere sexual, lucru care a alimentat zvonurile ca s-ar fi impacat cu Brown.

Brown a fost plasat in regim de libertate conditionata pentru o perioada de cinci ani si condamnat la sase luni de munca in folosul comunitatii, dupa ce a pledat vinovat in procesul in care a fost acuzat ca a batut-o pe fosta lui iubita Rihanna, cu o zi inainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.

Sursa: Instagram


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.