Gerard Depardieu a fost arestat joi, la Paris, dupa ce a avut un accident minor cu scuterul sau, actorul francez fiind in stare de ebrietate.

Actorul in varsta de 63 de ani a fost retinut dupa ce a cazut de pe scuterul sau si s-a ranit la cot. Nimeni altcineva nu a fost ranit in accident, scrie MEDIAFAX.

In august, Gérard Depardieu a fost dat in judecata pentru agresiune de conducatorul unui automobil, cu care a avut o altercatie, la Paris. Atunci, scuterul condus de Depardieu si acel automobil s-au ciocnit, iar altercatia a fost declansata de acea coliziune. Soferul automobilului a sustinut ca celebrul actor francez l-a agresat fizic.

In vara anului 2011, presa din lumea intreaga scria despre faptul ca actorul francez, suferind de incontinenta urinara, a incercat sa urineze, discret, intr-o sticla, deoarece insotitoarea de bord i-a interzis accesul la toaleta, pentru ca avionul - care circula pe ruta Paris-Dublin - se pregatea sa decoleze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.