Dupa o relatie care a durat trei ani de zile, Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc s-au despartit in urma cu doua luni. In ciuda acestui fapt, cei doi tineri se mai intalnesc si chiar mai petrec impreuna. Zilele trecute au aparut zvonuri privind o impacare a lor. Ileana neaga acest lucru, iar apropiatii lui Ion Ion spun ca acesta ofteaza dupa ea!

In ciuda faptului ca s-au despartit, fiul lui Ion Tiriac si fiica solistei Anastasia Lazariuc au ramas in relatii amicale. Ion Ion si Ileana vorbesc des la telefon si isi cer parerea unul altuia despre diverse lucruri. Recent cei doi fosti logodnici s-au in-talnit in club Bonsai din Capitala unde Ion Ion a venit impreuna cu niste prieteni, iar Ileana cu prietena ei, Lili Sandu. Ei s-au conversat mai bine de un sfert de ora si pareau foarte bucurosi ca sau revazut. Dupa cateva ore fiecare a plecat cu grupul cu care a venit, dar deja zvonul ca cei doi s-ar putea sa-si fi reluat relatia cu mai multa prudenta s-a raspandit.

Mai mult, surse din anturajul lui Ion Ion sustin ca acesta o suna periodic pe Ileana, ducand tratative de impacare. Se pare ca telefoanele lacrimogene ale lui Ion Ion nu au reusit pana acum sa o convinga pe Ileana. Ion Ion intentioneaza sa-si convinga fosta iubita sa petreaca impreuna sarbatorile care se apropie. Fiul lui Ion Tiriac isi doreste o impacare ca o luna de miere, departe de casa, in Austria. Numai ca Ileana Lazariuc este acum mult prea ocupata cu filmarile pentru productia americana "Harvester", in care a fost solicitata sa joace alaturi de Steven Seagal. Filmarile vor dura pana in preajma Sarbatorilor, daca nu cumva se vor prelungi si la inceputul anului viitor, ceea ce inseamna ca daca Ileana are de gand sa incerce o impacare cu fostul ei iubit, ar trebui sa renunte la rolul pe care il are in acest film.

Intrebata de o posibila impacare, Ileana spune ca nu s-a produs, intalnirea lor din acel club si aparitia acestor zvonuri a fost o simpla coincidenta. "Nu m-am impacat cu Ion Ion. Noi am ramas in relatii foarte bune si era firesc sa stam de vorba daca ne intalnim. Nu ne-am despartit cu scandal sau cu probleme, asa ca avem o relatie civilizata. Nu am pe nimeni deocamdata. Sunt singura si preocupata de cariera mea", a spus Ileana pentru Libertatea.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.