Cantareata islandeza Bjork a anuntat, prin intermediul unui mesaj postat online, ca a suportat recent o interventie chirurgicala in zona gatului, care a constat in extirparea unui polip de pe coardele vocale.

Artista islandeza incercase initial sa ignore acel polip, care a fost descoperit de medici in urma cu aproximativ cinci ani, si spera sa il micsoreze prin dieta si exercitii fizice.

Bjork, in varsta de 47 de ani, a decis insa in acest an ca trebuie sa faca o operatie cu laser, dupa ce a fost nevoita sa isi anuleze in luna aprilie o serie de concerte incluse in turneul mondial de promovare a celui de-al saptelea album de studio al ei, intitulat "Biophilia".

"Trebuie sa va spun ca, in cazul meu, chirurgia a fost cea mai tare!", a scris artista islandeza intr-un mesaj postat pe internet.

"Nu am vorbit timp de trei saptamani si apoi, cand am reinceput sa cant, am simtit ca vocea si coardele mele vocale erau la fel de bune ca inainte de aparitia nodulului. A fost extrem de multumita sa cant din nou toate acele note clare", a adaugat artista.

In octombrie 2011, Bjork a lansat cel de-al saptelea disc din cariera, "Biophilia", un album conceptual despre natura, ale carui piese erau inspirate de teme precum ADN-ul, placile tectonice si cristalele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.