Cantaretul canadian Justin Bieber este marele invingator de la gala American Music Awards (AMA) 2012, unde a castigat trei trofee, inclusiv cel pentru "artistul anului".

Canadianul in varsta de 18 ani s-a impus in toate cele trei categorii la care a fost nominalizat, obtinand inclusiv cel mai important trofeu al galei - "artistul anului" -, in fata unor nume consacrate precum Rihanna, Kathy Perry, Maroon 5 si Drake, scrie MEDIAFAX.

Justin Bieber, care s-a impus la alte doua categorii - "artistul pop/ rock preferat" si "albumul pop/ rock preferat ("Believe") -, a si urcat pe scena pentru a interpreta o versiune acustica a celui mai recent single al sau, "As Long As You Love Me", si apoi, in duet cu Nicki Minaj, piesa "Beauty and a Beat".

Nominalizarile de la American Music Awards au fost stabilite prin voturile fanilor, exprimate online. Cea de-a 40-a gala American Music Awards a avut loc duminica seara, la Nokia Theatre din Los Angeles.

Nicki Minaj s-a impus la categoria "artistul rap/ hip-hop preferat" si "album rap/ hip-hop al anului", cu materialul discografic "Pink Friday: Roman Reloaded".

Rihanna a primit si ea un trofeu, la categoria "albumul soul & R&B preferat", cu materialul discografic "Talk That Talk". Cantareata canadiana Carly Rae Jepsen, in varsta de 26 de ani, s-a impus la categoria "artistul debutant al anului", devansand in preferintele publicului grupul One Direction, artistul australian Gotye, trupa indie-pop Fun si rapperul J. Cole.

Castigator la categoria "trupa pop/rock preferata" a fost grupul american Maroon 5. DJ-ul francez David Guetta a castigat primul sau American Music Award la categoria "muzica electronica/ dance".

Katy Perry
a fost desemnata "artista pop/ rock preferata", Shakira s-a impus la categoria "artista latino preferata", iar Beyonce a fost votata "artista soul preferata".

Citeste si:
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din SUA
Rihanna a devenit cea mai...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.